УКР РУС

Вільяреал мінімально здолав Хетафе, Вальядолід розписав бойову нічию із Бетісом, Гранада мінімально поступилась Кадісу

2 травня 2021 Читать на русском

У неділю в рамках 34-го туру іспанської Прімери відбулось кілька матчів. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2020/21, 34-й тур

Вальядолід – Бетіс – 1:1

Голи: Вайссман, 68 – Гарсія, 49

Вільяреал – Хетафе – 1:0

Гол: Сантос, 80

Гранада – Кадіс – 0:1

Гол: Собріно, 39

Вилучення: Сольдадо, 87 (Гранада) (друга жовта)

Сімеоне став рекордсменом за кількістю матчів у Ла Лізі серед тренерів-аргентинців

Вальядолід у рідних стінах приймав Бетіс. Вже на 10-й хвилині господарі відкрили рахунок завдяки голу Вайссмана, однак після перегляду VAR на предмет офсайду його було скасовано. Гості ж до перерви нічого створити не змогли.

На початку другого тайму "зелено-білі" вийшли уперед – Гарсія замкнув прострільну передачу Міранди у карний майданчик. Невдовзі Вальядолід зрівняв – відзначився Вайссман. Після цього гра тривала на рівних, й зрештою, фінальний свисток зафіксував бойову нічию – 1:1.

Вільяреал та Хетафе в очному протистоянні мали різні завдання. Якщо підопічним Унаї Емері, які основні сили віддали на боротьбу у Лізі Європи необхідно було вигравати, щоб не втратити шанси на єврокубки у наступному сезоні, то Хетафе, попри перемогу у минулому турі, все ще не гарантував собі збереження прописки в еліті.

Беззаперечна перевага у володінні м'ячем гостей і лише по удару у площину воріт – перший тайм справедливо завершився безгольовою нічиєю. По перерві малюнок гри не змінився, однак більше пощастило "жовтій субмарині". Єремі Сантос наприкінці матчу підхопив сферу на правому фланзі, увірвався у штрафний майданчик суперника і пробив у дальній кут воріт у протихід голкіперу. Перемога принесла Вільяреалу 52 пункти і шосту сходинку турнірної таблиці, Хетафе з 34-ма балами залишився п'ятнадцятим.

Кадіс на виїзді зустрічався із Гранадою. Під завісу першого тайму гості вийшли уперед – Собріно своєчасно опинився на добиванні у штрафному суперника, й з вбивчої відстані прошив голкіпера.

Увесь другий тайм поєдинку гранадці відчайдушно намагались відігратись, але в атаці нічого не виходило, а на останніх хвилинах основного часу ще й Сольдадо отримав другу жовту, й залишив їх у меншості. У підсумку – мінімальна перемога Кадіса.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ