УКР РУС

Севілья поступилась Вільяреалу, Бетіс не зміг переграти Еспаньйол, нічия Мальорки та Сельти: 17-й тур Прімери, неділя

15 грудня 2019 Читать на русском

В рамках 17-го туру Прімери у неділю відбулось кілька поєдинків. Рахунок та звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії, 17-й тур. неділя

Хетафе – Вальядолід – 2:0

Голи: Кукурелья, 36, Анхель, 82

Сельта – Мальорка – 2:2

Голи: Рафінья, 20, Аспас, 49 (пен.) – Севілья, 32 (пен.), Будмір, 84

Еспаньйол – Бетіс – 2:2

Голи: Дардер, 19, Еспіноза, 41 – Іглесіас, 4, Бартра, 68

Севілья – Вільяреал – 1:2

Голи: Ель-Хаддаді, 62 – Альбіоль, 13, Екамбі, 74

"Лунін знав, на що йшов": тренер Вальядоліда жорстко оцінив перспективи українця, а Реал вже визначився з його майбутнім

У поєдинку 17-го туру Прімери Вальядолід Андрія Луніна завітав у гості до Хетафе. Українець звично залишився у запасі, а його команда пропустила першою – Моліна отримав м'яч у штрафному, "пережонглював" захисників та віддав зручний пас на Кукурелью, який без проблем розібрався з Масіпом. По перерві Кабрера міг подвоювати перевагу, але влучив у стійку. Натомість Вальядолід майже не потурбував голкіпера господарів до самого фінального свистка, а Хетафе добив суперника завдяки голу Анхеля наприкінці – 2:0.

Аутсайдери турнірної таблиці чемпіонату Іспанії – Сельта і Мальорка – змагались за шість очок. В середині тайму Рафінья вивів господарів вперед: високо вистрибнувши і замкнувши головою навіс, він відправив м'яч у нижній кут воріт. Та ще до перерви гості зуміли відігратись – Сальва Севілья з пенальті покарав Сельту за фол у власному штрафному майданчику. Одразу після відпочинку арбітр призначив одинадцятиметровий у ворота Мальорки, який впевнено реалізував Яго Аспас. А під кінець матчу "острів’яни" зусиллями Анте Будіміра зуміли відігратись і врятувати матч, зважаючи на беззаперечну перевагу господарів.

Володар останнього місця Еспаньйол приймав Бетіс. Пропустивши вже на четвертій хвилині від Борхи Іглесіаса "папуги", завдяки майстерності Серхі Дардера, за 15 хвилин зуміли відігратись. А під кінець тайму зусиллями Бернардо Еспінози, який вдало зіграв на добиванні, взагалі вийшли вперед. По перерві Марк Бартра головою вдало замкнув подачу з кутового і, поціливши у праву "дев’ятку", зрівняв рахунок у матчі.

Барселона сподівається повернути Гвардіолу на Камп Ноу, якщо Пеп вирішить покинути Ман Сіті в кінці сезону

Севілья, яка непомітно продовжує переслідувати Реал та Барсу, удома зустрічалась з Вільяреалом. Гості першими вийшли вперед – Альбіоль замкнув навіс з кутового на дальній штанзі. По перерві Ель-Хаддаді зрівняв рахунок красивим ударом у ближню дев'ятку, однак Екамбі, який вийшов на заміну, знову вивів Вільяреал уперед після пасу Трігероса. На це Севілья відповісти не змогла – 1:2.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ