УКР РУС

Валенсія з труднощами пройшла до наступної стадії Кубка Іспанії – Яремчук взяв участь у голі та отримав жовтуbomb

2 листопада 2023 Читать на русском

Валенсія не без проблем переграла Логроньєс у матчі 1/64 Кубка Іспанії 2023/24. Результат гри та звіт про неї дивіться у цій новині на "Футбол 24".

Кубок Іспанії 2023/24, 1/64 фіналу

Логроньєс – Валенсія – 0:2

Голи: Госальбес, 45+5, Дієго Лопес, 88

Яремчук потрапив до стартового складу "кажанів" через травму основного нападника Уго Дуро. Суперником же став представник четвертого за силою дивізіону чемпіонату Іспанії – Логроньєс. Валенсія забила на 12 хвилині, але арбітр помітив гру рукою Амалли, тож скасував взяття воріт.

Курйозний асист Довбика вирішує все: відео голів і огляд матчу Сан-Роке – Жирона – 1:2

Яремчук на 32 хвилині отримав попередження – форвард збірної України ліктем зарядив захиснику суперників у обличчя. Забити ж вдалось на п'ятій компенсованій хвилині до першого тайму. Яремчук отримав м'яч поблизу штрафного, намагався протягнути далі, але захисники змогли видряпати м'яч. Серія рикошетів, Госальбес прицільно пробив у нижній кут – 0:1.

У другому таймі голів не було, а гра видалась рівною. На 79 хвилину і Валенсія, і Логроньєс завдали по 10 ударів по чужих воротах. Яремчук покинув на поле на 87 хвилині, отримавши скромні 6,6 бала. А одразу після заміни Романа Валенсія забила вдруге – Дієго Лопес без проблем відправив м'яч у сітку після асисту Госальбеса.

Циганков повернувся розкішним пасом, Довбик віддав переможний асист – Жирона вирвала перемогу на 90+8 Кубка Іспанії