УКР РУС

Валенсія невдоволена халатністю Гасперіні – тренер Маліновського наражав на небезпеку десятки людей

31 травня 2020 Читать на русском

Валенсія зробила офіційну заяву після того, як тренер Аталанти Джан П'єро Гасперіні зізнався, що перехворів коронавірусом.

"Валенсія хотіла б публічно висловити наше здивування через слова тренера Аталанти Джан П'єро Гасперіні, які з'явилися в італійській пресі цього тижня. Він заявив, що як напередодні, так і в день нашого матчу Ліги чемпіонів на Местальї (10 березня) знав про симптоми хвороби, теоретично сумісні із симптомами коронавірусу, однак не вжив профілактичних заходів.

"Я не можу зараз померти": Гасперіні пережив коронавірус після казки Аталанти в Лізі чемпіонів

Такі дії наражали на небезпеку безліч людей під час поїздки до Валенсії і перебування в ній. Слід пам'ятати, що ця гра проводилася за закритими дверима на тлі суворих заходів безпеки за розпорядженням іспанських органів охорони здоров'я, спрямованих на запобігання ризику зараження COVID-19. Так сталося саме через присутність людей з Бергамо – району, який публічно класифікували "небезпечним" ще перед грою", – йдеться у заяві на офіційному сайті Валенсії.

Нагадаємо, Аталанта змогла пройти "кажанів" у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, однак відразу після цього турнір зупинили через масове поширення коронавірусу.

Загибель Рейєса: футболіст вчинив злочин і сам винен у трагедії – офіційні підсумки розслідування смертельної ДТП