УКР РУС

"В єврокубках Шахтар – це команда рівня Ліги конференцій": Маркевич назвав фаворита у боротьбі за золото УПЛ

19 квітня 2023 Читать на русском

Український тренер Мирон Маркевич спрогнозував тріумфатора поточного сезону.

"Як на мене, дива не станеться. Все йде до того, що нагороди найвищої проби дістануться Шахтарю. І не тому, що вони за класом переважають своїх візаві. Просто вони стабільніші і, що важливо, не втрачають очок в поєдинках з сусідами по турнірній таблиці, цінність яких відразу зростає.

Шахтар фінансово стимулює суперників СК Дніпро-1 – Циганик озвучив суму

Якщо відверто, то я був неприємно вражений тим, як повільно СК Дніпро-1 грав із Зорею. Вони забули, що підтюпцем перемоги не здобувають! Хоча у підопічних Олександра Кучера були непогані шанси скласти гідну конкуренцію Шахтарю, котрий не справляє враження непереможного навіть на всеукраїнській арені. А в єврокубках Шахтар – це команда, швидше, рівня учасників Ліги конференцій.

Чим можна пояснити те, що дніпровці примудрились розтринькати перевагу над Шахтарем? Не виключений варіант, що СК Дніпро-1 переоцінив свої сили, а запасу міцності не було. Зрештою, серед них, окрім Артема Довбика, й виокремити нікого... Тому й могла виручити тільки максимальна налаштованість в кожному матчі, бажання стрибнути вище голови", – цитує Маркевича Zbirna.com.

Нагадаємо, після 21-го туру Шахтар лідирує у турнірній таблиці УПЛ, випереджаючи СК Дніпро-1 на 7 очок (у дніпровців є гра у запасі).

Зоря переграла Дніпро-1 у матчі УПЛ, Русин зробив 2 голи – скасовані забиті м'ячі, подарунок Шахтарю і сум Динамо