УКР РУС

"В мене були варіанти за кордоном": екс-захисник Динамо зізнався, чому вирішив залишитись в УПЛ

27 серпня 2023 Читать на русском

Оборонець Колоса Микита Бурда розповів, як ухвалював рішення про відхід з Динамо.

"У мене були варіанти, але я не скажу, що дійшло до конкретики. А ще, якщо дивитися правді в очі, це не якісь клуби, заради яких я хотів би поїхати з дому, з України. Я хотів залишитися тут.

"Моя мета – гра з Динамо": Усик поділився грандіозними планами після захисту титулу чемпіона світу

Звичайно, якби це були топові команди на мій рівень, тоді я б розглядав такі варіанти. Але більше мені хотілося залишитися в Україні.

По-друге, Колос – це єдиний клуб, який озвучив конкретику. Клуб обрав мене, а я відповів згодою. Сам Колос мені дуже імпонує, я знаю цей клуб вже дуже давно, грав з ними ще в чемпіонаті області, коли був у молодіжних командах Динамо, а Колос грав в аматорах. За цей час вони показали фантастичний прогрес, піднявшись у Прем'єр-лігу, збудували базу, стадіон. Збіглося декілька факторів, тому я й опинився в Колосі", – сказав Бурда у коментарі офіційному сайту УПЛ.

Нагадаємо, Микита приєднався до "хліборобів" у статусі вільного агента і підписав контракт до 30 червня 2025 року. У поточному сезоні провів за Колос 4 матчі без результативних дій. Transfermarkt оцінює його у 500 тисяч євро.

Колос – Шахтар: анонс матчу УПЛ