УКР РУС

УЄФА визначився з долею сезону 2020/21 – у півфіналах єврокубків 5 засновників Суперліги

19 квітня 2021 Читать на русском

Союз європейських асоціацій не дискваліфіковуватиме з турнірів під своєю егідою учасників Європейської Суперліги. Принаймні, поки.

Мадридський Реал, Челсі, Манчестер Сіті, МЮ і лондонський Арсенал зможуть зіграти у півфіналах єврокубків, повідомляє Marca.

Борусія Д офіційно оголосила позицію щодо Європейської Суперліги

УЄФА вирішив не карати клуби-засновники Європейської Суперліги негайним виключенням зі своїх турнірів. Таке рішення дозволить дограти єврокубковий сезон 2020/21. Із восьми учасників стадій 1/2 фіналу Ліги чемпіонів і Ліги Європи – п'ять входять до когорти фундаторів нової ліги. Покарання за створення нового турніру, вочевидь, торкнуться наступного сезону. Отже, згадана п'ятірка клубів не втратить зароблені в нинішньому сезоні кошти.

Влаштуй незабутній перегляд Ліги Чемпіонів разом із футбольним боксом від Pepsi та Lay's. Спостерігай за грою топових команд, попиваючи смачний напій та насолоджуючись улюбленими чипсами. Футбол смакує краще з Pepsi та Lay’s!

Нагадаємо, що в ніч на понеділок 12 топ-клубів оголосили про створення Європейської Суперліги. Проект започаткували Ман Сіті, Челсі, Ліверпуль, МЮ, Арсенал, Тоттенхем, Реал, Барселона, Атлетіко, Ювентус, Інтер та Мілан.

Суперліга Європи стартує офіційно – ЛЧ і УЄФА під загрозою, новий формат, перші 12 учасників і 2 зіркові бунтарі