УКР РУС

УЄФА повернувся до ідеї Євро-2020 в одній країні, – Румменігге

21 січня 2021 Читать на русском

Союз європейських асоціацій знову розглядає варіант зміни формату багатостраждального чемпіонату Європи, перенесеного на 2021 рік через пандемію коронавірусу. Таким інсайдом поділився голова правління мюнхенської Баварії Карл-Хайнц Румменігге.

"Ми повинні не забувати, що ідея зі спеціальним форматом турніру виникла ще до появи коронавірусу. Це була ініціатива Єврокомісії (вищий орган виконавчої влади ЄС – Футбол 24), яка хотіла, щоб футбол показали по всій Європі.

Євро-2020 можуть знову перенести – експерт ВООЗ дав тривожний сигнал

Та я знаю, що президент УЄФА Александер Чеферін, який неймовірно обережний із коронавірусом, роздумує над тим, що зараз доцільніше було б зіграти турнір лише в одній країні. Звісно, він матиме окрему концепцію дотримання гігієни", – цитує функціонера The Guardian із посиланням на Muenchner Merkur/TZ.

Нагадаємо, що попередньо форум повинен мати 12 міст-господарів у різних куточках Європи. Остаточне рішення щодо формату Євро-2020 УЄФА, найімовірніше, ухвалить у березні.

Втрата Бога, крадіжка "Золотого м'яча", кінець прокляття і бунт на шхуні Барса – яким був 2020 рік для світового футболу