УКР РУС

"Усі мають повертатися, як тварини": Хаві передбачив фатальну помилку Барселони в матчі з Інтером – відеодоказ

15 жовтня 2022 Читать на русском

Головний тренер каталонців Хаві Ернандес застерігав своїх підопічних від окремих дій гравців Інтера у поєдинку 4 туру Ліги чемпіонів.

Після першого тайму на Камп Ноу Барса вела у рахунку 1:0. Під час виходу з підтрибунного приміщення по перерві наставник "кулес" наголошував гравцям, як діяти в окремих ситуаціях.

Барселона – Інтер: хто винен у каталонській кризі, конфлікт між Мессі та Піке

"Коли вони прострілюють, центральні захисники залишаються самі. Коли Онана вибиває, ви всі повинні повертатися назад, як тварини. Ти повинен повернутися туди, чувак.

Вони нас ловлять у штрафному, а ми тут, на фланзі. Зрештою, треба повертатися, треба повертатися! Коли подають, Онана вже перехоплює", – сказав Хаві гравцям. Відео опинилось у мережі.

Проте на 89 хвилині сталось так, як пророкував 42-річний фахівець – Онана вибив вперед на Лаутаро на правий фланг, а аргентинець прострілив на Госенса, який зробив рахунок 3:2 на користь "нерадзуррі". Лєвандовскі забив у відповідь, що залишило Барселоні теоретичні шанси на вихід у плей-офф Ліги чемпіонів.

Барселона вирвала нічию з Інтером у перестрілці з 6 голами – Лєвандовскі й тер Штеген врятували "кулес" від вильоту з ЛЧ