УКР РУС

УПЛ погодилась перенести кілька матчів чемпіонату перед матчами плей-офф ЧС-2022 на прохання Петракова

20 грудня 2021 Читать на русском

Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий розповів, що деякі з матчів чемпіонату України відбудуться в інші дати перед матчами плей-офф відбору до ЧС-2022.

"Зараз йдеться про 22-й тур – якраз перед іграми плей-офф ЧС-2022. Олександр Петраков зв'язався з керівництвом клубів безпосередньо. Розуміючи обставини, він пішов на контакт із клубами, звернувся до нас, і ми знайшли консенсус.

Петраков: Провідні футболісти країни попросили, щоб у мене прибрали приставку "в.о."

Його прохання було обумовлене трьома матчами: СК Дніпро-1 – Шахтар, Металіст 1925 – Динамо та Десна – Ворскла. Він попросив, щоб ці три матчі ми провели трохи раніше. Ми в робочому порядку вирішили це питання, знайшли порозуміння з трансляторами і коли затверджуватимемо ці матчі, вони будуть проведені в середу-четвер", – розповів Дикий у коментарі Футбол News.

Нагадаємо, 22-й тур УПЛ планували провести з 18 по 21 березня, а вже 24-го збірній України належить зіграти проти Шотландії у матчі плей-офф кваліфікації до ЧС-2022 проти Шотландії. У разі перемоги підопічним Петракова потрбіно ще виграти у переможця пари Уельс – Австрія, аби здобути путівку на Мундіаль.

Похмілля чемпіонів Європи, фіаско Роналду, несподіванка з Альбіону загрожує Україні – ревю європейського відбору на ЧС