УКР РУС

Уніон у матчі з хет-триком і двома нереалізованими пенальті здолав Майнц, Айнтрахт вказав на місце новачку Бундесліги

20 серпня 2023 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У неділю 1-й тур чемпіонату Німеччини продовжили два матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Німеччина, Бундесліга, 1-й тур

Уніон Берлін – Майнц – 4:1

Голи: Беренс, 1, 9, 70, Пантовіч, 90+6 – Касі, 64

Нереалізований пенальті: Ажорк, 63, 88 (Майнц)

Айнтрахт – Дармштадт – 1:0

Гол: Коло Муані, 40

Борусія Д на останніх хвилинах дотисла Кельн, Байєр перестріляв РБ Лейпциг, Штутгарт розтоптав Бохум з Ордецем

У першому матчі дня Уніон розбив Майнц. Героєм матчу став Кевін Беренс, якому вдалось записати до свого доробку хет-трик. 32-річний форвард відкрив рахунок вже на перших секундах завдяки рикошету від штанги. За десять хвилин він подвоїв перевагу берлінців, головою скерувавши сферу під праву стійку. Фофана в середині тайму міг добивати Майнц, але влучив у поперечину.

По перерві Лейте порушив правила у власному штрафному і арбітр призначив пенальті у ворота господарів. Ажорк пробив невдало, але Касі був першим на добиванні. Однак вже зовсім скоро Беренс знову відновив розрив у два м'ячі. У Ажорка був шанс реабілітуватись за свій промах, але на шляху м'яча стала поперечина. За 2 хвилина до завершення поєдинку французький нападник оформив статус головного невдахи, ще раз схибивши з пенальті. Вже у доданий час Патновіч остаточно добив деморалізованого суперника.

У ще одному поєдинку Айнтрахт мінімально здолав Дармштадт. Господарі вийшли вперед незадовго до перерви. В середині другого тайму новачок Бундесліги мав відігруватись, але Пфайффер спрямував сферу у стійку. Франкфуртці неодноразово могли збільшувати свою перевагу, але кіпер Дармштадта діяв бездоганно. Зрештою, і одного гола вистачило підопічним Олівера Гласнера, аби заробити дебютні три очки.

Баварія на виїзді не без проблем розгромила Вердер – Кейн оформив дебютні гол + пас, Сане відзначився дублем