УКР РУС

Уніон на виїзді здолав Кельн і очолив турнірну таблицю Бундесліги, Фрайбург обійшов Баварію

11 вересня 2022 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У неділю 6-й тур чемпіонату Німеччини завершували два матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Німеччина, Бундесліга, 6-й тур

Кельн – Уніон Берлін – 0:1

Гол: Хуберс, 4 (аг.)

Нереалізований пенальті: Сібачо, 9 (Уніон)

Вилучення: Кіліан, 81 (Кельн, друга жовта картка)

Фрайбург – Борусія М – 0:0

РБ Лейпциг після поразки Шахтарю розгромив Борусію Д, Баварія у доданий час втратила перемогу над Штутгартом

У першому матчі дня Кельн приймав Уніон. Долю доволі рівного поєдинку вирішив гол, забитий на самому початку – Хуберс випадково спрямував м'яч у власні ворота. Вже за 5 хвилин берлінці мали подвоювати, але Сібачо з пенальті не зміг переграти голкіпера, пробивши йому прямо у руки.

За трохи Бекер таки забив другий гол "Старої дами", але VAR сигналізував про офсайд. Згодом він же небезпечно пробивав головою, але м'яч прошмигнув повз стійку. Наприкінці матчу Кіліан отримав другу жовту картку і залишив Кельн у меншості, проте на рахунок це не повпливало – "цапи" зазнали першої поразки в сезоні, а Уніон очолив турнірну таблицю, відірвавшись від Баварії на два очки.

У ще одному поєдинку зійшлись Фрайбург та менхенгладбаська Борусія. У разі перемоги господарі виходили на чисту першу сходинку, однак "жеребці" не поспішали дарувати супернику таку можливість. Важкий і в'язкий перший тайм за незначної переваги гостей минув без голів. Перший по-справжньому небезпечний момент виник лише на 77-й хвилині: Ву Йонг розстрілював ворота Борусії – Зоммер перевів на кутовий. За трохи вже Грегоріч бив у кут – швейцарець у падінні знову врятував. Зрештою, все завершилось безгольовою нічиєю і дозволило Фрайбургу вийти на чисту другу сходинку.

Аугсбург у скандальному матчі втримав перемогу над Вердером – фанати бременців ледь не побили голкіпера суперника