УКР РУС

Ультрас Карпат заявили про готовність взяти участь у протестах на підтримку Стерненка

5 травня 2020 Читать на русском

Ультрас Карпат вслід за колегами з Динамо і Шахтаря оголосили про підтримку громадського активіста Сергія Стерненка.

"У зв'язку з останніми подіями у справі учасника Революції Гідності та відомого громадського активіста Сергія Стерненка ми, ультрас ФК Карпати Львів, хочемо висловити йому свою підтримку та заявити про готовність взяти участь в акціях протесту у разі подальшого свавілля певних посадових осіб, що хочуть висунути йому звинувачення в тяжкому злочині.

Ультрас Динамо пригрозили протестами через переслідування Стерненка

Усе почалось із замовлених антиукраїнськими і кримінальними елементами озброєних замахів на Сергія через його активну громадянську позицію. На життя активіста злочинці зазіхали тричі, а під час останнього Сергій, обороняючись від двох осіб, поранив одного із нападників, внаслідок чого той помер, інший в той час утік.

А далі відповідні органи, ймовірно, з подачі самих замовників не висували комусь звинувачень до теперішнього моменту. Зараз Сергія хочуть звинуватити в умисному вбивстві. Якщо такий прецедент відбудеться, то це свідчитиме про замовний характер справи і порушення прав громадянина на захист свого життя і здоров'я. В такому разі ми готові до активних дій на підтримку Сергія Стерненка.

Ультрас Шахтаря готові вийти на протест через справи Стерненка та російського терориста Лягіна

Не допустимо порушення права українців на самозахист і реваншу ворогів України! Закликаємо інші фанатські рухи та громадські організації проявити солідарність та висловити свою підтримку! Наступним може бути кожен із нас!" – йдеться у офіційній заяві ультрас Карпат у Facebook.

Скоро будем тебя кончать, – Сергій Стерненко про погрози, три замахи та опір кілерам