УКР РУС

Ультрас Динамо: Відмовляємось вболівати за команду, поки ганебний румун є головним тренером

21 квітня 2021 Читать на русском

Радикальна частина уболівальників київського клубу продовжує висловлювати своє незадоволення керівництвом Динамо.

"Ми вже давно зрозуміли, що український футбол створений не для вболівальників. Чергове підтвердження цьому – кубковий матч з Агробізнесом. Початок гри у робочий час, старт продажу квитків за два дні до початку – це ж для популяризації футболу зроблено, вірно?

Агробізнес – Динамо: Чижевський розповів, як мотивує підопічних на вихід у фінал Кубка України

Очевидно, функціонери скажуть, що це все через пандемію, але така ситуація триває вже багато років. Коли у всьому адекватному світі точний розклад матчів публікується на рік вперед, а у нас в кращому випадку за 10 днів до гри.

Півфінал Кубку України у Тернополі відбудеться за присутності глядачів, але для нас це не грає великої ролі. Ми й надалі відмовляємося підтримувати команду і це буде тривати до тих пір, поки ганебний румун є головним тренером Динамо. Нехай він виграє навіть Суперлігу Європи – ми від своїх принципів не відмовимося. Є речі, які набагато важливіші за результати.

Але диванним вболівальникам та фанатам колаборантів з ОПЗЖ – це не зрозуміти. Ми будемо присутні на стадіоні та обов'язково покажемо свою позицію", – написали ультрас "біло-синіх" на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, півфінальний поєдинок Кубка України між Агробізнесом та Динамо відбудеться вже сьогодні, 21 квітня, у Тернополі. Початок зустрічі о 16:00. До слова, у чвертьфіналі кияни в серії пенальті вибили Колос, а підопічні Олександра Чижевського сенсаційно здолали Шахтар в екстра-таймі.

Агробізнес – Динамо: анонс півфіналу Кубка України