УКР РУС

"Україну має прорвати – ця нічийна хандра затяглася": Воробей спрогнозував результат матчу з боснійцями

16 листопада 2021 Читать на русском

Екс-форвард збірної України Андрій Воробей вірить, що "синьо-жовтим" під силу пробитися у плей-офф чемпіонату світу 2022 року.

"Ми розуміємо, що не все залежить від нас, але насамперед віримо у нашу збірну. Також віримо у збірну Франції та сподіваємось на позитивний результат у поєдинку з Фінляндією.

Збірна України провела тренування у Зениці перед "матчем смерті" з боснійцями

Боснійці у будь-якому разі будуть мотивовані. У них вже не має шансів на вихід на Мундіаль, але у будь-якому випадку вони налаштуються на нашу команду. Тому тут недооцінки взагалі не має бути. Ми чудово пам'ятаємо гру у Львові з боснійцями (1:1). Тому до другого матчу з Боснією ми маємо підійти у всеозброєнні.

Нам потрібно вигравати. Попередні матчі показали, що ми можемо грати, але не можемо перемагати. Нині потрібно саме вигравати. Навіть, можливо, не обов'язково показувати ту гру, на яку всі чекають. Нам потрібен зараз результат. Це однозначно. І сподіватимемося також на збірну Франції.

Я думаю, що має вже прорвати Україну. Ця нічийна хандра затяглася на дуже тривалий період. Дуже багато жартів в інтернеті з приводу нічиїх. Я думаю, ми переможемо Боснію з рахунком 2:0", – сказав Воробей у коментарі Sport.ua.

Нагадаємо, поєдинок з боснійцями відбудеться вже сьогодні, 16 листопада. Початок зустрічі о о 21:45.

Боснія і Герцеговина – Україна: заявка "синьо-жовтих" на ключовий матч відбору ЧС-2022 – без двох гравців Шахтаря