УКР РУС

Український клуб зробив офіційну заяву щодо подальшого існування – раніше він не поїхав на матч чемпіонату

29 серпня 2023 Читать на русском

Керівництво миколаївського ВАСТа пояснило причину пропуску поєдинку зі стрийською Скалою і запевнило, що команда продовжить виступи у Другій лізі.

"Деякі соцмережі публікують інформацію щодо питання існування клубу, причину невиїзду на гру проти Скали 1911 та інші речі. Для того, щоб не ширились необгрунтовані чутки, повідомляємо наступне.

Український клуб не виїхав на матч чемпіонату та ризикує зникнути – кілька гравців покинули команду

Підставою для написання офіційного листа про перенесення гри чергового туру стала наявність інформації (яка наразі перевіряється керівництвом клубу) про факт неявки групи футболістів у день виїзду на гру, а саме в суботу 26.08.2023 року. Бронь готелю та транспорт було скасовано і направлено офіційний лист про перенесення гри за день до матчу, оскільки раніше повідомити про це клуб фізично не міг би.

Правдивість вказаних причин, які були донесені керівництву клубу і стали підставами такої неявки, перевіряється. Всі відповідні документи буде подано до КДК, клубом вжито відповідних заходів для усунення наслідків цієї події та врегулювання ситуації.

Щодо існування і функціонування клубу запевняємо, що обгрунтованих підстав для припинення участі клубу в чемпіонаті немає! Внутрішні питання і недоліки, які могли б дестабілізувати ситуацію, вирішено. Клуб продовжує вживати заходів щодо усунення проблемних питань і стабілізації ситуації загалом", – йдеться в офіційній заяві прес-служби клубу.

Нагадаємо, після 4-х турів ВАСТ у турнірній таблиці Другої ліги йде останнім – у команди поки жодного набраного очка.

Парад погромів у Другій лізі – 9:0, 8:1 і лідерство команди Максимова