УКР РУС

Український клуб, який ризикував зникнути, знову стикнувся з проблемами – команда не може зіграти черговий матч туруlight

3 вересня 2023 Читать на русском

Миколаївський ВАСТ продовжує серйозно лихоманити.

Поєдинок 5-го туру у Другій лізі між ВАСТом і Карпатами-2, який був запланований на сьогодні, 3 вересня, не відбудеться, повідомляє Sport.ua.

Український клуб не виїхав на матч чемпіонату та ризикує зникнути – кілька гравців покинули команду

Офіційна причина зриву гри поки що не озвучена. За неофіційною інформацією, у ВАСТа виникли проблеми з домашньою ареною.

За інформацією джерела, у Миколаєві заборонено грати через близькість військових дій, а з одеським стадіоном, на якому миколаївці у 3-му турі приймали Рух-2, цього разу вчасно домовитися не вдалося. Згодом скасування матчу на своєму офіційному сайті підтвердила і ПФЛ.

На додачу, команду залишило ще двоє виконавців – півзахисник Микита Ширяєв і нападник Ян Каранга. Як наслідок, на контракті у клубі залишилося лише 16 футболістів (частина з них не з'являються на тренуваннях).

Нагадаємо, на поєдинок 4-го туру проти Скали ВАСТ не приїхав заявивши, що у команді сталось масове отруєння. Після 3-х матчів ВАСТ йде у турнірній таблиці Другої ліги останнім без очок з красномовною різницею забитих і пропущених голів – 1:19.

Український клуб зробив офіційну заяву щодо подальшого існування – раніше він не поїхав на матч чемпіонату