УКР РУС

Український форвард, який феєрив у Шотландії, може покинути Францію – він підтвердив інтерес від європейського чемпіона

22 липня 2023 Читать на русском

Нападник Труа Микола Кухаревич прокоментував чутки про трансфер у польський Ракув.

"Є інтерес, але ще нічого не підписано. Чому Ракув? Це – чемпіон Польщі, зараз відбирається через кваліфікацію у Лігу чемпіонів, це єврокубки. Поки що чекаємо, чекаємо.

Чемпіон Польщі хоче підписати ще одного українця – Кочергін може возз'єднатись з форвардом із Франції

У Польщі така атмосфера, що українець почувається як удома, близький менталітет, загалом усе. З адаптацією, гадаю, проблем не має бути. Плюс українець (Владислав Кочергін, – прим.). В інших європейських командах не було ні українців, ні російськомовних. Наш у команді – це, звичайно, дуже допомагає. Але я ще не знаю, чи складеться", – сказав Кухаревич в інтерв'ю Українському футболу.

Нагадаємо, Микола належить французькому Труа, який за підсумками попереднього чемпіонату вилетів з еліти французького футболу у Лігу 2. Український нападник минулий сезон провів на правах оренди в шотландському Хіберніані, де у 15 матчах забив 5 голів. Transfermarkt оцінює гравця у 500 тисяч євро.

До слова, у складі Ракува успішно виступає Владислав Кочергін, а ЗМІ приписують польському клубу інтерес до ще одного нашого земляка – Максима Хланя з Зорі.

"Аваков штовхався, бився, боровся": карав за перше вилучення в кар’єрі СаШо, вчився з Шевою, зробив унікальний хет-трик