УКР РУС

"Україна здається найсильнішою у групі": Луческу оцінив перспективи команди Реброва у разі виходу на Євро-2024

3 грудня 2023 Читать на русском

Колишній тренер Динамо Мірча Луческу прокоментував результати жеребкування фінальної стадії чемпіонату Європи, який пройде у Німеччині.

"Бельгія – другий фаворит цієї групи, Румунія – третя, але є шанси. На боці Румунії чудовий прогрес порівняно із минулим роком та гарні зіграні матчі. Вони є основою формування групи дуже професійних гравців. Їх не можна називати особливими, інакше вони б грали у Лізі чемпіонів, але Румунія має гарний настрій.

Євро-2024: розклад матчів групового етапу – Україна дізналась дати своїх потенційних поєдинків

Загалом це збалансована група. Я зараз не бачу в ній лідера. Бельгія? Я не знаю, чи краща ця команда за, наприклад, Україну. Якщо Україна кваліфікується на Євро-2024, то вона мені здається найсильнішою у групі. Враховуючи, що в українців чотири футболісти стартового складу грають у англійській Прем'єр-лізі, двоє – в іспанській Ла Лізі, плюс решта... Це команда, яка дуже зросла. Це команда, яка теж має драматичну ситуацію", – цитує Луческу PlaySport.ro.

Нагадаємо, у ході жеребкування у групу Е потрапили Румунія, Бельгія, Словаччина та переможець плей-офф Ліги націй по шляху В (за путівку поборються Ізраїль, Ісландія, Україна і Боснія та Герцеговина).

Результати жеребкування Євро-2024: Україна отримала найлегших потенційних суперників, складні групи для Італії і Франції