УКР РУС

Україна – Північна Македонія – 2:0 – відео голів і огляд матчу з шедевром Караваєва

14 жовтня 2023 Читать на русском

Збірна України зустрічалася з Північною Македонією у відборі до Євро-2024. Голи Судакова і Караваєва принесли команді Реброва перемогу. Дивіться відео голів та огляд матчу на "Футбол 24".

Матч, як і онлайн-трансляція Україна – Північна Македонія, стартував 14 жовтня о 16:00 за київським часом. Поєдинок 7-го туру кваліфікації на чемпіонат Європи-2024 у групі C проходив у Празі.

Україна здолала Північну Македонію у матчі відбору Євро-2024 – 2 божевільні голи, подвиги Трубіна, втрата легіонера

Україна з перших хвилин захопила ініціативу та почала створювати моменти. Найактивнішим був Михайло Мудрик. На 30 хвилині "синьо-жовті" відкрили рахунок. Георгій Судаков перехопив м'яч перед чужим штрафним і гарно пробив здалеку – м'яч рикошетом від Серафімова влетів у ворота. Для Георгія Судакова це перший гол у складі національної збірної України.

Крапку в матчі вже у доданий час поставив Олександр Караваєв. Універсал Динамо вибіг у контратаку і побачив, що голкіпер македонців вийшов з воріт. Караваєв перехитрив Столе Дімітрієвскі, пробивши з гострого кута у ворота від бокової лінії. 2:0 – перемога збірної України, яка набрала 10 очок і вийшла на друге місце групи C.

Україна – Північна Македонія – відео голів і огляд матчу 14 10 2023