УКР РУС

"Україна переможе, але ціна буде величезною": екс-тренер Карпат розчарований реакцією світу на російську агресію

23 березня 2022 Читать на русском

Колишній наставник "левів" Анатолій Чанцев поділився емоціями від нападу Росії на наші землі.

"17 лютого мені зробили операцію: довго терпів біль у лівому колінному суглобі, зрештою, біль став надто сильним, тому ліг під ніж. 22 числа мене виписали з лікарні, я почав пересуватися на двох милицях. І ось тут сталося величезне горе, страх Божий. Я не знаю, як інакше це назвати.

"Почалась війна": захисник Динамо – про найгірші слова у своєму житті та мрію виграти Лігу чемпіонів з Борусією Д

Все це не вкладається у голові. Людиноподібна істота хоче правити світом і готова заради цього посіяти гори трупів.

Боляче від усього. Особливо серце розривається від Маріуполя. Я допоміг розмістити у Запоріжжі дві сім'ї звідти. І коли у нас у місті з'явилися перші біженці… Не міг чути, що вони розповідають. Сльоза на очах. Вчора розмовляв із Геною Орбу. Радий, що він вийшов із цього пекла.

Сьогодні знову був у лікаря. Він дозволив пересуватися на одній милиці. Тепер я зможу більше допомагати вдома дружині. Ми з нею залишаємось у Запоріжжі. Запоріжжя – наше рідне місто. Все, що тішить, – згуртованість українців. Наша готовність допомагати та боротися. Захоплююсь президентом, вважаю, що Зеленський – видатна людина. Я певен: Україна переможе. Але, зважаючи на все, ціна перемоги буде величезною. Неймовірно розвинувся волонтерський рух. Більшість друзів-чоловіків записалися до тероборони.

У місті тривожно. Чути точкові постріли. Постійно повітряна тривога. Вже впали щонайменше дві бомби.

Сьогодні Україна захищає від нечисті всю Європу, цивілізований світ. І гірко, що поведінка цього цивілізованого світу є настільки посередньою. З чумою треба боротись разом", – сказав Чанцев у коментарі FootBoom.

Нагадаємо, Анатолій працював з Карпатами у 2016 році.

Росія напала на Україну: нещадний тролінг тупих окупантів, режим агресора просить УЄФА провести в себе Євро (LIVE)