УКР РУС

Україна – Іспанія: онлайн-трансляція матчу Ліги націй – як це було

13 жовтня 2020 Читать на русском

Україна та Іспанія (1:0) зустрілися 13 жовтня у 4 турі Ліги націй. Склади та посилання на онлайн-трансляцію матчу дивіться на "Футбол 24".

Спроба реваншу за поразку в одні ворота 0:4, яка трапилася з нашими у Мадриді. Де дивитися матч Україна – Іспанія онлайн? На каналах "Україна" та "Футбол 1". Початок трансляції о 21:35. На "Футбол 1" грі передуватила студія "Головна команда". Початок о 20:30. Матч, як і онлайн-трансляція Україна – Іспанія на "Футбол 24", стартував о 21:45. Команда Шевченка завершила цикл домашніх матчів дивізіону А Ліги націй у групі 4. Збірна України набрала лише 3 очки, відстаючи від Іспанії на 4 бали, а від Німеччини – на 2. Головним реалістичним завданням "синьо-жовтих" фактично залишалося втриматися в елітному дивізіоні, тобто посісти 3 місце. Перед звітним поєдинком відрив від четвертої в таблиці нашої групи Швейцарії становив 2 пункти.

Україна здобула історичну перемогу над Іспанією у вогняному матчі Ліги націй – героїчний Бущан і вирішальний Циганков

Україна: Бущан – Караваєв, Забарний, Миколенко, Соболь – Сидорчук, Макаренко, Шапаренко – Ярмоленко (к), Яремчук, Зубков

Запасні: Різник, Микита Шевченко, Пластун, Чеберко, Конопля, Михайліченко, Харатін, Шепелєв, Коваленко, Безус, Циганков, Марлос

Іспанія: Де Хеа – Навас, Рамос (к), Пау Торрес, Регілон – Меріно, Родрі, Каналес – Траоре, Родріго, Фаті

Україна – Іспанія – 1:0 – відео гола Циганкова та огляд матчу

Андрій Шевченко зробив 3 зміни у стартовому складі порівняно з грою проти Німеччини. Макаренко, Шапаренко і Зубков вийшли замість Маліновського (дискваліфікація), Коваленка та Циганкова. Луїс Енріке після Швейцарії оновив свою команду в полі на 50%. Регілон міняв ліворуч у захисті Гайю. Родрі та Каналес у центрі півзахисту вийшли замість Бускетса та Ольмо. Ферран Торрес поступився місцем в основі на фланзі атаки Адама Траоре, а Оярсабаль – Родріго на позиції дев'ятки.