УКР РУС

Україна – Іспанія: прогноз на матч Ліги націй

12 жовтня 2020 Читать на русском

Збірні України та Іспанії зустрінуться 13 жовтня в рамках Ліги націй УЄФА. Який прогноз на матч і кому віддають перевагу букмекери, підкаже "Футбол 24".

Матч Україна – Іспанія відбудеться у вівторок в Києві на НСК Олімпійський. Початок гри четвертого туру групового етапу Ліги націй 2020/21 – о 21:45. "Футбол 24" проведе текстову онлайн-трансляцію зустрічі.

Україна – Іспанія: Луїс Енріке оголосив заявку на поєдинок Ліги націй

Україна – Іспанія: прогноз на матч Ліги націй

Фахівці авторитетної британської контори William Hill безумовним фаворитом протистояння вважають "Фурію роху". На перемогу іспанців можна поставити зі скромним коефіцієнтом 1,40. Імовірність нічиєї оцінюється вище за перемогу збірної України – 4,40. Натомість потенційний успіх команди Шевченка оцінили приголомшливим балом 7,00.

Австрійці з Bwin менш категоричні у своїх прогнозах. Тут трохи більше вірять у перемогу "синьо-жовтих", встановивши коефіцієнт на звитягу українців на рівні 6,50. Імовірна перемога іспанців оцінюється балом 1,45. А на нічию можна поставити з хорошим коефіцієнтом 4,50.

Україна та Іспанія цієї осені зустрінуться вдруге. На початку вересня "Фурія роха" розтрощила українців у Мадриді, забивши 4 м'ячі без відповіді. Голами тоді відзначилися Серхіо Рамос (двічі), Ансу Фаті та Ферран Торрес.

"Де їх беруть і, найголовніше, навіщо?" – Україна не готова змагатись з топ-збірними і великий недолік наших стадіонів