УКР РУС

"Україна – сильніша, ніж здається", – Marca застерігає збірну Іспанії перед двобоєм Ліги націй

5 вересня 2020 Читать на русском

Головний іспанський ЗМІ пророкує важкий матч Ліги націй для підопічних Луїса Енріке.

Збірна України вирушила на гостьовий матч проти Іспанії у статусі лідера своєї групи. "Синьо- жовті" обіграли вдома міцну команду Швейцарії, а "Червона Фурія" розписала результативну нічию з Бундестім. Іспанські ЗМІ розхвалювали Шевченка за хорошу тренерську роботу, мовляв наша збірна рветься до європейської еліти (Німеччина, Франція, Італія, Нідерланди, Португалія, Англія або Бельгія), яка рідко приймає новачків до зачиненого "клубу обраних". Мадридське видання Marca називає Україну першою з так званого другого ешелону та можливою альтернативою комусь з грандів.

Зінченко отримав прохання від захисника збірної Іспанії

"Вони перебувають на 24-й позиції в рейтингу ФІФА, нижче за Швецію, Уельс або Данію, але це нічого не означає. Українське покоління – одне з найталановитіших за останні роки. Завдяки Шахтареві, який є базовою командою національної збірної, вони можуть змагатися з ким завгодно. І результати підтверджують силу майбутнього суперника "Ла Рохи": після поразки від Хорватії (9 жовтня 2017-го) Шева та Ко провели 22 поєдинки, поступившись лише одного разу (14 перемог, 7 нічиїх). Ба більше, українці не програвали ні Італії (нічия), ні Португалії (нічия та перемога) – чинним чемпіонам Європи", – розповідає рупор мадридської преси.

Marca зазначає, що в української команди є чимало хороших гравців. Крім восьми представників Шахтаря, які добре показали себе в Лізі Європи, пупулярний ЗМІ виділяє Зінченка, Ярмоленка і Маліновського. Автор застерігає на сам кінець: "Нинішня Україна – сильніша, ніж здається".

"Ця команда має велику проблему": чого бояться іспанці перед матчем з Україною – несподіваний прогноз і роль Шевченка