УКР РУС

Україна – Нігерія: передматчева прес-конференція Андрія Шевченка

9 вересня 2019 Читать на русском

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився очікуваннями від товариського матчу проти Нігерії.

Товариські матчі
завершено
-

"Приємно повернутися в Дніпро разом з національною командою, яка останній раз грала тут 10 років тому, здолавши Англію. Раді бути тут. Запрошуємо всіх уболівальників на майбутній поєдинок підтримати збірну України.

Україна – Нігерія: передматчева прес-конференція Гернота Рора

Важкий був матч з Англією. І дуже важливий. Ми обіграли сильного суперника. Тому про те поєдинку і прекрасної підтримки трибун залишилися найтепліші спогади.

Знайти зараз в спаринг-партнери європейську команду дуже важко, оскільки всі вони грають у відбірковому циклі Євро-2020. Дуже мало хто в ці дні не має у своєму графіку таких поєдинків. У тих же збірних, які в поточному турі відбору не грають, є давні домовленості про спаринги. Тому було непросто знайти в суперники європейську національну команду, але ми знайшли дуже гарну африканську команду. Це бронзовий призер Кубка африканських націй, збірна Нігерії фізично дуже сильна, з хорошими виконавцями в складі, багато з яких виступають в англійських клубах. Тому впевнений, що на нас чекає цікава гра.

Ми на 99% учасники Євро-2020, або Шевченко – унікальний, а йому вже знайшли заміну: реакція соцмереж на Литва – Україна

Протягом літа Коноплянка чекав трансферу, і, нарешті, дочекався. Не зовсім у нього вийшло провести це літо в тренувальному процесі з командою, ми прекрасно це розуміємо і знаємо все про його стан. Радий, що Женя в підсумку знайшов собі новий клуб. Це плюс для всіх – і для нього, і для збірної України, і для уболівальників. Для будь-якого футболіста дуже важливо мати ігрову практику. А щодо того, скільки ігрового часу буде надано Жені в завтрашньому матчі, то дайте можливість визначитися з цим тренерському штабу. Нам важливо, щоб Коноплянка планомірно й ефективно набирав ігрову форму", – цитує Шевченка dynamo.kiev.ua.