УКР РУС

Україна – Іспанія: Заховайло зробив сміливий прогноз на матч Ліги націй

13 жовтня 2020 Читать на русском

Футбольний агент В'ячеслав Заховайло вірить, що Україна зможе дати бій Іспанії.

"Я сподіваюся, що Шевченко зробив висновки з першої гри та достукається до підопічних. Думаю, що Іспанія приїде з недооцінкою на "спущених колесах" після останніх результатів України.

Україна – Іспанія: передматчева прес-конференція Андрія Шевченка

Не буде Маліновського та Зінченка – це велика втрата в центрі поля. 10 гравців будуть за лінією м’яча і всі відбиватимуться. Можливо, вдасться відбитися. Мабуть, зіграє Шепелєв і Шапаренко. Стосовно Яремчука зараз більше розмов, аніж гри, а про ветеранів навіть говорити нічого не буду, вони самі можуть дати оцінку своїй грі.

Боятися грандів не треба. Достатньо грати в збалансований і продуманий футбол. Не можна сказати, що у нас немає виконавців, які володіють швидкісними якостями та вміють швидко перелаштовуватися в атаку. Потрібно більше вірити в себе. Отож прогнозую нічию. Нехай усі з мене посміються і покрутять пальцем біля скроні", – цитує Заховайла bookmaker-ratings.

Поєдинок Ліги націй Україна – Іспанія відбудеться 13 жовтня на стадіоні НСК Олімпійський в Києві, початок о 21:45. Попередня зустріч команд завершилася розгромом українців з рахунком 4:0.

"Успіх без відчуття успіху". Німецькі ЗМІ – про нерви, дисципліновану Україну, фарс Бущана та шок від Олімпійського