УКР РУС

Атлетіко розписав сенсаційну нічию з Уескою, Вільяреал впевнено переграв Алавес, Ейбар мінімально поступився Ельче

1 жовтня 2020 Читать на русском

В рамках 4-го туру іспанської Прімери відбулось кілька матчів. Рахунок та звіт про них читайте на "Футбол24".

Чемпіонат Іспанії 2020/21, 4-й тур

Вільяреал – Алавес – 3:1

Голи: Алькасер, 13, 67, Морено, 45 – Мендес, 36

Уеска – Атлетіко – 0:0

Ейбар – Ельче – 0:1

Гол: Бойє, 37

Нереалізований пенальті: Еспозіто, 51 (Ейбар)

Вільяреал приймав у рідних стінах Алавес. Підопічні Унаї Емері відкрили рахунок вже на 13-й хвилині внаслідок прострілу Гаспара та ефектного замикання Алькасера, але в середині першого тайму Мендес зрівняв рахунок, скориставшись помилкою Асенхо (проста подача з глибини пролетіла над його головою). Втім, перед свистком на перерву господарі заробили пенальті – його реалізував Морено, 2:1.

Асенхо пропустив курйозний гол від команди екс-динамівця – фатальна помилка надійного воротаря

В середині другого тайму Вільяреал пішов уперед забив два голи – точний удар Мой Гомеса не зарахували через офсайд, але добивання Алькасера після виходу 2-в-1 та влучання Морено у стійку вже було чистим. Це був останній гол. Вільяреал святкує перемогу.

Атлетіко приїхав у гості до Уески. Очікувався розгром (благо, Суарес грав у основі), однак до перерви мадридці завдали всього двох ударів по воротах – це найменша кількість ударів "матрацників" за перший тайм у 2020 році. В другому таймі Дієго Сімеоне кинув у бій Косту, Льоренте, Карраско та Коке, однак у площину пройшов всього один постріл, а близькими до голу були лише спроби Феліша (над поперечиною) та Льоренте (повз ліву стійку). Зрештою, фінальний свисток зафіксував несподівану нульову нічию.

Ельче на виїзді зустрічався із Ейбаром. Перший небезпечний і відразу гольовий момент відбувся на 37-й хвилині. Це Бойє підхопив м'яч після рикошету у штрафному майданчику, ефектно розвернувся і низом пробив у дальній кут воріт.

У другому таймі гра стала значно цікавішою. "Зброярі" могли зрівняти завдяки пенальті, але його не зміг реалізувати Еспозіто. До кінця матчу обидві команди мали безліч моментів, але забити не вдалось жодній. Зрештою, фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу Ельче.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ