УКР РУС

Атлетіко розгромив Кадіс і очолив Ла Лігу, Севілья мінімально переграла Осасуну

7 листопада 2020 Читать на русском

В рамках 9-го туру Прімери відбулось 3 матчі. Рахунок та звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Іспанії 2020/21, 9-й тур

Уеска – Ейбар – 1:1

Голи: Мір, 67 – Бургос, 38

Севілья – Осасуна – 1:0

Гол: Окампос, 59 (пен)

Атлетіко – Кадіс – 4:0

Голи: Феліш, 8, 90, Льоренте, 22, Суарес, 51

Уеска у рідних стінах приймала Ейбар. Початок матчу нічим особливим не запам'ятався. Гостям вдалось відкрити рахунок наприкінці першого тайму завдяки голу Бургоса, який замкнув навіс з кутового від Олівейри.

"Буду битися за цю футболку до смерті": Суарес – про переїзд в Атлетіко, відхід Мессі з Барселони та стосунки з Куманом

На 67-й хвилині господарі зрівняли. Лопес майстерно навісив у штрафний майданчик, де Мір головою замкнув. До останніх секунд матчу команди відчайдушно атакували і намагались вирватись уперед, але забити не вдалось жодній. Зрештою, фінальний свисток зафіксував нічию – 1:1.

Осасуна на виїзді зустрічалась із Севільєю. Гольова засуха у матчі тривала до 59-ї хвилини, поки господарі не заробили одинадцятиметровий. Його реалізував Окампос – голкіперу не вдалось вгадати напрямок удару. Після цього памплонці зібрались і провели кілька небезпечних атак на ворота господарів, але до кінця матчу зрівняти так і не змогли. Зрештою, фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу Севільї – 1:0.

Завершував ігровий день поєдинок Атлетіко – Кадіс. "Матрацники" відкрили рахунок вже на 8-й хвилині матчу – голкіпер необачливо зіграв на виході і в результаті Феліш головою пробив у порожні ворота. Трохи згодом, на 22-й, перевагу збільшив Льоренте, який з меж штрафного майданчика пробив повз голкіпера.

Одразу після перерви Суарес отримав точну передачу у карний майданчик від Феліша, виграв боротьбу із захисником та миттєво пробив низом у дальній кут воріт – 3:0. Під завісу зустрічі Корреа віддав комфортну передачу на Феліша, який опинився віч-на-віч із голкіпером та пробив повз нього, записавши до свого активу дубль. Кадісу ж за увесь матч так і не вдалось створити жодного гольового момента.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІСПАНІЇ