УКР РУС

Мілан впевнено переміг Фіорентину та очолив Серію А, Спеція завдяки пенальті у компенсований час вирвала нічию у Кальярі

29 листопада 2020 Читать на русском

В рамках недільної програми 9-го туру Серії А відбулось чотири матчі. Рахунок та звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2020/21, 9-й тур

Лаціо – Удінезе – 1:3

Голи: Іммобіле, 74 (пен) – Арслан, 18, Пуссетто, 45+3, Форестьєрі, 71

Мілан – Фіорентина – 2:0

Голи: Романьйолі, 17, Кессьє, 28 (пен)

Нереалізований пенальті: Кессьє, 40 (Мілан)

Болонья – Кротоне – 1:0

Гол: Соріано, 45+1

Кальярі – Спеція – 2:2

Голи: Педро, 52, Паволетті, 58 – Гаясі, 36, Нзола, 90+3 (пен)

Недільну ігрову програму розпочинав поєдинок Лаціо – Удінезе. Гості розпочали набагато активніше і вже на 18-й хвилині відкрили рахунок. Перейра біля штрафного майданчика скинув під удар Арслану, який метрів з 25-и низом пробив у правий кут – 0:1. Під завісу тайму "орли" пропустили ще один. Де Пауль під час контратаки віддав розрізну на Пуссетто, який вийшов віч-на-віч із голкіпером та миттєво пробив повз нього.

Наполі проти Роми вийде в унікальній формі на честь Марадони

У другому таймі римляни відчайдушно намагались відквитати хоча б один гол, але в атаці нічого не виходило. На 62-й непоганий момент створив Іммобіле, однак його удар дивом витягнув голкіпер, а із добиванням впорались захисники. Під час розіграшу у штрафному суперника на 71-й, Форестьєрі з вбивчої відстані прошив голкіпера, збільшивши перевагу Удінезе до розгромної. За дві хвилини воротарь гостей збив нападника у підкаті, і арбітр призначив одинадцятиметровий. Його без особливих проблем реалізував Чіро Іммобіле – 1:3. Проте, це виявилось усе, на що були спроможні "орли". Зрештою, фінальний свисток зафіксував перемогу Удінезе – 1:3.

Мілан зустрічався із Фіорентиною. Ще у першому таймі "россонері" забезпечили собі комфортну перевагу у рахунку. На 17-й відзначився Романьйолі, а трохи згодом, на 28-й, Кессьє реалізував пенальті. Під завісу тайму рефері призначив ще один одинадцятиметровий за фол у штрафному, і знову у ворота "фіалок". Цього разу удача покинула Кессьє і голкіпер потягнув удар.

У другому таймі гості вирівняли гру і почали більше атакувати, але забити ніяк не вдавалось. На 55-й Рібері міг відквитати один гол, але його удар з вбивчої відстані влучив просто у руки голкіперу. Більше небезпечних моментів "фіалки" не створили. Впевнена перемога "россонері" – 2:0.

Болонья приймала Кротоне. Гольова засуха у матчі тривала до 45+2 хвилини, коли Соріано під час божевільного добивання таки зумів запхати м'яч у ворота. Другий тайм поєдинку був надзвичайно нудним – лише одне загострення від Барроу і більше нічого. Кротоне намагався нав'язувати боротьбу, але ніяк не міг перейти центр поля. Зрештою, фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу Болоньї – 1:0.

Спеція на виїзді зустрічалась із Кальярі. Гості відкрили рахунок на 36-й хвилині – Гаясі замкнув простріл Бастоні у штрафний майданчик. Сардинці відчайдушно прагнули відігратись і змогли це зробити одразу після перерви. Жоау Педро з меж карного майданчика потужно пробив у правий кут. За декілька хвилин Дзаппа віддав передачу під удар Паволетті, який з вбивчої відстані пробив повз голкіпера – 2:1. Вже у компенсований час рефері призначив одинадцятиметровий за фол в штрафному у ворота Кальярі. Цей шанс не змарнував Нзола – голкіперу не вдалось вгадати напрямок удару. Бойова нічия – 2:2.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІТАЛІЇ