УКР РУС

Верона завдяки голу екс-динамівця розписала сенсаційну нічию з Інтером, Удінезе розтрощив СПАЛ

10 липня 2020 Читать на русском

В рамках 31-го туру чемпіонату Італії було проведено два матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2019/20, 31-тур

СПАЛ – Удінезе – 0:3

Голи: Де Пауль, 18, Окака, 35, Лазанья, 81

Верона – Інтер – 2:2

Голи: Лазовіч, 2, Велозу, 86 – Кандрева, 49, Дімарко, 55 (автогол)

СПАЛ приймав Удінезе. Гості зуміли забезпечити собі комфортну перевагу в рахунку ще до кінця першої половини зустрічі. На 19-й Де Пауль, після помилки захисника у штрафному, в дотик пробив по центру воріт. Трохи згодом, перевагу закріпив Окака Чука. Він замкнув простріл у карний майданчик влучним ударом під перекладину.

Маліновський за 10 хвилин виграв матч для Аталанти, результативно подавши кутові – відео красивого асисту українця

У другому таймі ситуація на полі не змінилась – контроль м'яча був за Удінезе. На 81-й остаточного розгрому господарям завдав Лазанья. Він вийшов віч-на-віч із воротарем та красиво його обіграв. СПАЛу небезпечних моментів створити так і не вдалось. Фінальний свисток зафіксував перемогу Удінезе – 3:0

Програму дня закривав поєдинок між Вероною та Інтером. Міланці пропустили вже на 2-й хвилині зустрічі після передачі Дімарко по лівому флангу та проходу Лазовіча на дриблінгу в штрафний – момент завершився точним ударом з гострого кута. На 18-й Велозу міг подвоїти перевагу, але метрів з 30-ти екс-динамівець поцілив у каркас. Підопічні Антоніо Конте до перерви огризнулися лише трьома пострілами в площину з-за меж штрафного.

На перерву команди пішли за переваги Верони, однак за 10 хвилин після початку другого тайму в рахунку вів вже Інтер. В обох голах взяв участь Кандрева – на 49-й хвилині він зіграв на добиванні після влучання Лукаку в стійку, а на 55-й простріл Антоніо у власні ворота зрізав Дімарко. Після цього "нерадзуррі" зупинилися, нічого цікавого біля чужих воріт не створюючи, за що й були покарані на 86-й хвилині: Ррахмані прорвався крізь двох захисників у карний майданчик і викотив пас під удар Велозу в лівий нижній кут – 2:2! Інтер так і не зміг вирвати перемогу.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІТАЛІЇ