УКР РУС

УАФ відреагувала на продовження судового відсторонення Павелка

12 травня 2023 Читать на русском

Українська асоціація футболу не змогла залишитись осторонь від інформації щодо продовження відсторонення Андрія Павелка від посади президента організації.

"Відбулося судове засідання щодо чергової спроби "відсторонити" від займаної посади Андрія Павелка. Вкотре нагадуємо, що рішення суду, яким уперше було частково задоволено клопотання прокурорів про тимчасове "відсторонення" Андрія Павелка не вступило в законну силу та оскаржується в апеляційній інстанції.

Суд продовжив терміни слідства у справах Запісоцького і Павелка

На сьогоднішнє рішення суду також буде подана апеляція. Андрій Павелко, як і генеральний секретар УАФ Юрій Запісоцький, продовжують виконувати свої посадові обов’язки", – йдеться в дописі УАФ на офіційній сторінці у Facebook.

Нагадаємо, у листопаді минулого року Печерський суд Києва обрав Павелку і Запісоцькому запобіжний захід у вигляді двомісячного тримання під вартою. Втім, обоє коштом УАФ швидко скористалися можливістю внести заставу на суми по майже 10 млн грн. Попри всі проблеми зі законом, Павелко залишається президентом УАФ і навіть переобрався у Виконком УЄФА.

Приватний пляж, позолочені меблі та гардероб для 100 пар взуття – з'явилось відео обшуку у помешканні Павелка