УКР РУС

Швейцарія – Україна: УАФ оскаржить технічну поразку збірної в Лозанні

25 листопада 2020 Читать на русском

Генеральний секретар УАФ Юрій Запісоцький заявив, що асоціація оскаржуватиме рішення УЄФА про технічну поразку "синьо-жовтих" проти Швейцарії (0:3).

"Після отримання резолютивної частини рішення Апеляційного комітету УЄФА УАФ заявляє про свою категоричну незгоду з ним та про свій намір оскаржити це рішення у Спортивному арбітражному суді в м. Лозанна одразу після отримання повного тексту рішення з мотивувальною частиною", – цитує Запісоцького офіційний сайт УАФ.

Україні присудили технічну поразку за матч зі Швейцарією

Зауважимо, наразі збірна України вилітає з найвищого дивізіону Ліги націй (А), посівши останнє місце у групі зі Швейцарією, Німеччиною та Іспанією. У наступному сезоні "синьо-жовті" виступатимуть у дивізіоні В.

Нагадаємо, 17 листопада, влада кантону Люцерн заборонила проводити матч Швейцарія – Україна через нові випадки коронавірусу у таборі "синьо-жовтих". УАФ була готова провести поєдинок 18 листопада з наявними неінфікованими гравцями. Але УЄФА запропонував зібрати на наступний день нову команду з футболістів, які не контактували з інфікованими – УАФ заявила, що це неможливо.

Припиніть звинувачувати швейцарців у змові проти збірної України