УКР РУС

"У Ярмоленка взимку були пропозиції з Саудівської Аравії і МЛС": Денисов розповів про терміни відновлення українця

19 лютого 2021 Читать на русском

Директор каналів "Футбол 1/2/3" Олександр Денисов розповів, що змусило півзахисника Вест Хема Андрія Ярмоленка відмовитись від розгляду пропозицій про трансфер з лондонського клубу у зимове трансферне вікно.

"Травма Ярмоленка не така жахлива, як її могли уявити. Залишилося 10-15 днів до відновлення. Андрій дуже сфокусований і дуже мотивований зіграти на Євро-2020. Зараз для нього це дорожче за гроші, важливіше, ніж будь-що.

Ярмоленка виставляють на трансфер – Вест Хем готовий відпустити українця з величезними втратами

Під час зимового трансферного вікна було відразу кілька пропозицій щодо того, аби Ярмоленко перейшов в інший клуб, але ці країни не сприяють тому, щоб тебе викликали у збірну. Був конкретний інтерес з боку Саудівської Аравії і з боку Північної Америки, з боку Маямі.

Були кращі умови, але Ярмоленко прекрасно розумів, що у разі цього переходу, втратить можливість зіграти на Євро і відмовився від вигідних грошових пропозицій. Він вирішив залишитися у Вест Хемі, набрати форму і обов'язково зіграти у збірній України на Євро", – сказав Денисов у програмі "ДенисовTIME".

Нагадаємо, у поточному сезоні Ярмоленко провів у футболці "молотів" 21 матч у всіх турнірах, в яких забив 3 голи і віддав 4 результативні передачі.

"Травма Ярмоленка стала фатальною": українця критикують за матч проти МЮ та бояться найгіршого – виліт не став трагедією