УКР РУС

"У якомусь сенсі це приголомшливе досягнення": Почеттіно – про вихід Челсі у фінал Кубка англійської ліги

24 січня 13:30 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Головний тренер Челсі Маурісіо Почеттіно прокоментував перемогу Челсі над Мідлсбро (6:1) у в півфіналі Кубка англійської ліги.

"У якомусь сенсі це приголомшливе досягнення. Це було нашою метою з самого початку, тому що ми не виступали в єврокубках. Ми будували команду практично з нуля і прагнули опинитися на Вемблі в лютому. Це завдання виконано. Тепер ми говоримо про перемогу у фіналі, і я щасливий.

Почеттіно розсекретив, чому замінив Мудрика в матчі з Мідлсбро: "Це був непотрібний ризик"

Можна сказати, що це не так важливо на тлі того, що Челсі вибуває з перегонів за титулом в АПЛ і місця в Лізі чемпіонів. Але для нас це важливо – як один з етапів побудови нової команди.

Це важливий крок уперед з точки зору впевненості в собі. Вихід у фінал додасть мотивації тим гравцям, які близькі до повернення до складу. Через фінал вони вже завтра захочуть вийти на тренування!

Так, я палаю бажанням виграти трофей. У Парижі вдалося виграти три трофеї, хочеться перемогти й тут. Я дуже хочу вигравати трофеї", – цитує наставника "синіх" офіційний сайт.

Лондонці розгромили Мідлсбро за сумою двох матчів у півфіналі (0:1, 6:1). Суперником команди у фіналі стане переможець пари Ліверпуль – Фулгем (перший матч – 2:1).

Челсі взяв розгромний реванш у Мідлсбро та вийшов у фінал Кубка ліги – Мудрик не вразив