УКР РУС

У Рівному стартувала реконструкція стадіону Авангард – фото дня

15 березня 2019 Читать на русском

На території рівненського стадіону Авангард сьогодні розпочали працювати будівельники.

Зокрема відбуваються підготовчі роботи з встановлення паркану, розпочався процес демонтажу пластикових сидінь та бетонних трибунних конструкцій. Цьогоріч у планах будівельників, окрім демонтажу старих конструкцій, встановлення паль та перенесення мереж.

Жданов розповів про величезні борги НСК Олімпійський та Арени Львів перед державою

Нагадаємо, що під час сесії Рівненської міської ради 14 березня депутати внесли зміни до бюджету міста й своїм рішенням передбачили 50 млн грн для початку робіт із реконструкції стадіону Авангард, повідомляє прес-служба Рівненської обласної федерації футболу

"Ця довгоочікувана подія надзвичайно важлива і я не сумніваюсь, що за декілька найближчих років це буде об`єкт №1 у місті Рівному. Для нас він – предмет надзвичайної уваги і контролю. Хочу нагадати, що стадіон зроблений адекватним до розміру міста Рівне і головне – він універсальний. Тут можна проводити змагання і з футболу, і з легкоатлетики. На наступному тижні буде тут Міністр, ми з ним домовилися, підпишемо меморандум. Вся громадськість спортивна буде здійснювати контроль", – сказав міський голова Рівного Володимир Хомко.

Карпати представили проект реконструкції території стадіону Україна