УКР РУС

"У нього просто не було серйозної пропозиції від Динамо", – Босянок пояснив, чому Вернидуб кращий за Хацкевича

26 грудня 2018 Читать на русском

Відомий коментатор Денис Босянок переконаний, що наставник Зорі Юрій Вернидуб більше підходить для роботи в Динамо, ніж Олександр Хацкевич.

"У Вернидуба не було серйозної пропозиції від Динамо, тому він відповідає, що це все – чутки. Які у нього сильні сторони? Його команда грає в цікавий футбол. Він класний мотиватор.

Шальке рік тому пропонував за Циганкова 20 мільйонів євро, – FootballHub

Із задоволенням стежив за важливими матчами Зорі в Європі, а також проти Динамо і Шахтаря. Відчувається, що Вернидуб тренує серцем. Але він в Зорі дуже давно. Йому потрібно рухатися вперед і переходити в сильніший клуб.

На даний момент Вернидуб сильніший за Хацкевича як тренер. У Хацкевича команди нецікаві. Мені не подобається та гра, яку він будує. Це ненормально, коли ти за сезон можеш згадати один-два яскравих матчі.

Буяльський: Бажаю вболівальникам Динамо терпіння

Звичайно, наш чемпіонат досить убогий, але це все одно погано, коли я не можу до кінця додивитися матч рідної команди. Дивишся за муками і як за це покарають. Хацкевич програє чемпіонат, але взимку його ніхто не буде міняти. Це 100%", – сказав Босянок в ефірі програми "Футбольний на голову".