УКР РУС

"У нас що, якісь комплекси?" – екс-гравець збірної Польщі вважає Шевченка надто дорогим і недосвідченим

25 січня 2022 Читать на русском

Каміль Косовскі – колишній півзахисник краківської Вісли і збірної Польщі – не в захваті від можливого призначення Андрія Шевченка новим наставником "Кадри".

"Шевченкові готові платити 2,5 млн євро? Це понад 10 млн злотих. Якщо він підпише контракт на 2 роки, то, відповідно, заробить більше 20-ти мільйонів. Я думаю, що таких грошей вистачило б, щоб заплатити польському тренеру за 10 років. У нас що, якісь комплекси? Невже Польщі потрібен дорогий іноземний тренер, щоб показати світу, що ми можемо його собі дозволити?

Шевченко отримав обіцянки від збірної Польщі – українець збереже роботу навіть у разі провалу з Росією, – ЗМІ

Навіть Паулу Соуза, який був не найдешевшим, не заробляв стільки. Почувши ці суми і дивлячись на тренерські досягнення Шевченка, на місці Цезари Кулеші я б шукав поляка.

На мою думку, Шевченко – такий самий тренер, як і Пауло Соуза. Ні кращий, ні гірший, і такий же недосвідчений. Я не знаю, що він міг би дати нашій команді. Потрібен польський тренер, який міг би перебудувати команду з прицілом на майбутнє. Для цього потрібен професіонал, який вже чогось досяг у своїй роботі, а не з однією командою", – цитує 44-річного Каміля Косовскі Sportowe Fakty з посиланням на Przeglad Sportowy.

Ім'я нового тренера збірної Польщі оголосять 31 січня. Головними кандидатами вважають Андрія Шевченка (якому, щоправда, потрібно розірвати контракт з Дженоа) та Адама Навалку.

Шевченко вимагає фантастичну зарплату в нового роботодавця – український тренер садить конкурента на лаву запасних