УКР РУС

"У нас ще є шанс виграти чемпіонський титул": Ребров вперше прокоментував поразку Аль-Айна у фіналі Кубка президента

6 травня 2023 Читать на русском

Український фахівець Сергій Ребров не опускає рук і готовий битися до останнього за золото чемпіонату ОАЕ.

"Знаєте, після фінального матчу Кубка президента всі були розчаровані. Усе, що я можу сказати, це те, що ми не заслужили на програш у тому поєдинку, а такі речі трапляються у футбольних іграх. Ми повинні закрити главу цього матчу і рухатися вперед.

Ребров визначився щодо свого майбутнього – Аль-Айн розпочав пошуки нового тренера

Я не звертаю уваги на мотиви суперника виграти наступний матч, а зосереджуюся тільки на справах своєї команди. Ми проаналізували гру Аль-Васла (майбутнього суперника в чемпіонаті, – прим.) і виявили його сильні сторони. Ми повинні вчитися на своїх помилках і серйозно готуватися до матчу.

Запевняю всіх, що у нас ще є шанс виграти чемпіонський титул, і ми повинні продовжувати чинити тиск на Аль-Ахлі", – цитує Реброва офіційний сайт "босів".

Нагадаємо, нещодавно Аль-Айн втратив шанс здобути перший титул в сезоні, вигравши Кубок президента ОАЕ – Ярмоленко і Ко у фіналі по пенальті поступились Шарджі (12:13). Попереду – гонитва за золото першості (після 24-х турів команда Реброва з 48-ма очками йде другою, відстаючи від Аль-Ахлі на три пункти). Окрім того, Аль-Айн продовжує боротьбу у Кубку ліги – на команду очікують півфінальні поєдинки проти Аль-Насра (17 і 21 травня).

Ребров і Ярмоленко програли Кубок президента ОАЕ – драма в серії пенальті, українець долучився до всіх голів