УКР РУС

"У нас не дуже великий вибір": екс-зірка збірної України висловив занепокоєння перед матчем з Шотландією

10 травня 2022 Читать на русском

Екс-форвард "синьо-жовтих" Олексій Бєлік поділився думками щодо підготовчих матчів національної команди.

Товариські матчі
завершено
-

"Всі хлопці налаштовані на те, щоб якнайкраще підготуватись й продемонструвати, сподіваюсь, що у двох поєдинках – максимальний результат.

"На чемпіонаті світу збірній України важливо пройти якнайдалі": Бєлік – про особливу місію "синьо-жовтих"

Думаю, що симбіоз цих двох речей, як тренувального процесу, так і ігор, дуже важливий. Відомо, що ми будемо грати проти клубів й знаємо, що у них сезони підходять до завершення. Не зрозуміло, в якому стані Борусія із Менхенгладбаха. Вона у цьому сезоні ні на що не претендує й було б дуже добре, якби суперники були мотивованіші.

В цій ситуації у нас не дуже великий вибір. Зіграти зі збірними не виходить, вони в такий час не збираються. Але ми будемо радіти тому, що маємо й сподіваюся, що ті команди, проти яких ми будемо грати, поставляться з відповідальністю й розумінням та допоможуть нам набрати найкращі кондиції, щоб підійти в максимальній формі до матчів", – сказав Бєлік у коментарі "Футбол NEWS".

Нагадаємо, перший спаринг збірна України проведе у середу, 11 травня. Початок зустрічі – о 21:45 за київським часом. Поєдинок плей-офф кваліфікації ЧС-2022 проти Шотландії "синьо-жовті" зіграють 1 червня. Переможець зійдеться в дуелі зі збірною Уельсу.

Росія напала на Україну: Шахтар відпускає найкращого голеадора і змінює тренера, українець зірвав овації в Італії (LIVE)