УКР РУС

"У мене немає пропозиції для Вацка": Денисов прокоментував чутки про можливе возз'єднання з відомим коментатором

6 листопада 2022 Читать на русском

Колишній директор телеканалів "Футбол 1/2/3" Олександр Денисов, який став засновником власної медіагрупи "One Pitch Group" (до складу якої увійшло сім YouTube-каналів), висловився щодо потенційної співпраці з Віктором Вацком.

"Ми з Вітею стільки років провели на одному каналі, що все можливо. Він йшов більше разів, ніж приходив, більше, ніж будь-хто на каналі. Щоразу він йшов, як назавжди, але щось підказує, що зараз може бути щось приблизно таке ж.

"Годину не міг вийти з машини": Денисов розповів про закриття каналів "Футбол"

Але, говорячи серйозно, з Вацком цікаво працювати, мені подобається його новий проект, я його слухаю. Однак прямо зараз у мене для Віктора немає пропозиції, щоб зі мною пірнути в новий проект. Як тільки це народиться, я точно дивитимуся на всі боки, у тому числі й у бік Віті, щоб щось зробити спільно. Тому я нічого не виключаю. Будь-яка співпраця зараз може бути цікавою та взаємовигідною", – сказав Денисов в інтерв'ю FanDay.

Нагадаємо, Вацко розпочав працювати на телеканалі "Футбол" у 2010 році. Через два роки він став віце-президентом Карпат, однак вже у 2013 році повернувся до коментаторства. Влітку 2019-го Віктор знову пішов, але згодом знову повернувся до роботи на "Футболах". Нині Вацко на своєму YouTube-каналі веде дві щотижневі програми: "Вацко on air" та "Стара школа" (з Дмитром Джулаєм).

"Залишалось 20 секунд": Петряк, Бондар і Михайліченко – про героя Шахтаря та бажаних суперників після ЛЧ