УКР РУС

У Маріуполі зник екс-хавбек Карпат

29 березня 2022 Читать на русском

Капітан друголігового Яруда Кирило Матвєєв повідомив, що його одноклубник Ігор Тищенко загубився.

"Звичайно, найближчими роками такого клубу, як Яруд, напевно, вже не буде (як, втім, і представника УПЛ – Маріуполя).

Хавбек клубу Другої ліги зник разом із сім'єю – він родом з Маріуполя

Прикро, що наша команда під керівництвом Олега Краснопьорова почала показувати чудовий футбол, а президент, здається, цілив у Першу лігу. Але це зараз не головне. Важливо перемогти у нашій війні, зберегти Україну та відбудувати її. У футбол пограти встигнемо.

З футболістами та тренерами ми весь час на зв'язку. Не можемо тільки знайти нашого досвідченого Ігоря Тищенка, але віримо, що він живий і здоровий", – сказав Матвєєв у коментарі Zbirna.com.

Нагадаємо, Тищенко – вихованець Маріуполя, за який виступав з 2006 по 2013 та з 2016 по 2021 роки. У 2013-му дебютував за Карпати, однак провів за основу лише 6 матчів. У червні 2021-го у статусі вільного агента перейшов у маріупольський Яруд.

До слова, за Маріуполь точаться чи не найактивніші бої між російськими загарбниками та українськими військовими. Місто перебуває у блокаді, 90% будинків у ньому знищено. Мешканці не мають доступу до води, газу, електрики, зв'язку, продуктів та ліків, а евакуаційні коридори постійно блокуються рашистськими терористами.

Росія напала на Україну: наш легендарний клуб припиняє роботу, Петраков розносить окупантів (LIVE)