УКР РУС

"У Динамо не існує гравця, який може заявити подібне": екс-помічник Луческу – про скандальний відхід Кравця з Києва

11 лютого 2021 Читать на русском

Дієго Лонго, колишній помічник головного тренера Динамо Мірчі Луческу, пригадав відхід Артема Кравця з київського клубу.

"Відхід Кравця через місяць після підписання? Все було дуже просто. Ми потребували другого нападника, оскільки Супряга вибув на невизначений термін, і нам був потрібен інший форвард.

"Можуть перейти в АПЛ чи Серію А": екс-помічник Луческу оцінив потенціал Миколенка та Забарного

Кравець прибув, на тренуваннях все було добре, але через кілька тижнів гравець заявив, що він хоче грати в основному складі. У Динамо не існує гравця, який може заявити подібне. У Ювентусі такого теж нема, хоча я пригадую, як Ігуаїн, у перший рік під керівництвом Аллегрі, теж пропускав матчі, оскільки не був у формі.

Наразі жоден гравець у світі не може заявити, що він хоче у стартовий склад. Якщо ти готовий, тоді ти зацікавиш головного тренера та отримаєш місце у старті, але якщо не потрапляєш, то повинен думати: "Чому?" та працювати старанніше. Якщо ти хочеш спробувати себе в іншому місці, то можеш зробити запит на трансфер та покинути клуб, для нас це не стане проблемою", – розповів Лонго у подкасті UKRFUT24.

Нагадаємо, Кравець приєднався влітку до Динамо, однак вже через місяць покинув клуб та перебрався до Коньяспора. Серед причин відходу форварда називалась його погана фізична форма.

Кравець не зміг зупинити лідера, невдалий дебют Бутка у старті, екс-форвард Шахтаря голом долучився до розгрому