УКР РУС

В Англії оголосили про революційні зміни правил для Зінченка, Мудрика і Ко fire

18 квітня 14:03 Читать на русском
Автор: Ольга Любушкіна

Англійським клубам доведеться звикати до нового формату Кубка Англії.

На своєму офіційному сайті FA оголосили про внесення змін у регламент Кубка Англії. Вони почнуть діяти з сезону 2024/25.

"Тренери Челсі повинні навчитися використовувати Мудрика": у Шахтарі вказали на головну помилку Почеттіно і Ко

Усіма кубкові матчі будуть проводитися у вихідні, включаючи п'ятий раунд, який протягом останніх п'яти сезонів проводився в середині тижня. Четвертий раунд матиме розширене вікно з п'ятниці по середу, щоб дати змогу вболівальникам спостерігати за футбольними іграми. В дні, коли буде проводитися Кубок Англії, матчів в АПЛ не буде, навіть якщо клуби вже покинули змагання. Починаючи з першого раунду, змагання відбуватимуться без повторних ігор.

Фінал Кубка Англії проходитиме у передостанній уїк-енд сезону АПЛ, у суботу. Крім того, у п'ятницю ввечері напередодні фіналу не будуть гратимуть матчі в чемпіонаті, щоб дати змогу зосередитися на підготовці до цієї визначної події. Також планується збільшити фінансування турніру.

За путівку у фінал Кубка Англії у поточному сезоні поборються Манчестер Сіті та Челсі, які зіграють 20 квітня, а також Ковентрі Сіті та Манчестер Юнайтед. Гра останніх відбудеться 21 квітня. Фінал турніру заплановано на 25 травня 2024 року.

Нагадаємо, що в АПЛ виступає низка українських футболістів. Олександр Зінченко виступає за Арсенал, Михайло Мудрик за Челсі, Віталій Миколенко за Евертон, Ілля Забарний за Борнмут, Єгор Ярмолюк за Брентфорд.

Челсі розніс Евертон покером Палмера – Мудрик лінувався, але отримав оплески, Миколенко страждав через тренера

Стежте за перебігом АПЛ разом із ліцензійним букмекером GGBET . Понад 70 видів спорту та дисциплін кіберспорту – тут кожен знайде для себе цікавий матч!

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності, видана 23.08.2023 року комісією з регулювання азартних ігор і лотерей (рішення про видачу ліцензії № 128 від 08.08.2023 р.)

РЕКЛАМНА ІНФОРМАЦІЯ