УКР РУС

"Тут уже стає не смішно": Леоненко розніс заяву Суркіса, який оцінив зірку Динамо в 300 мільйонів

3 травня 20:52 Читать на русском
Автор: Микита Ковальчук

Колишній форвард Динамо та збірної України Віктор Леоненко поділився думками щодо хавбека киян Миколи Шапаренка, якого президент киян оцінив у 300 мільйонів.

"Суркіс оцінив Шапаренка у 300 мільйонів євро? Ігор Михайлович так пожартував. А що як пройде, як із Мудриком? Хоча після Міші навряд чи будуть когось хапати за такі гроші. Але якщо розбирати, то жарт Ігоря Михайловича не смішний. Я ось смішніше пожартую. Справами Шапаренка має займатися його тесть Шацьких.

Вацко розкритикував Динамо за відсутність реклами Шапаренка, поставивши у приклад Шахтар з Судаковим

А якщо серйозно, то хочу запитати Ігоря Михайловича: скільки Шапаренко віддав і забив у цьому важкому чемпіонаті? Якщо Ігор Михайлович відповість на ці запитання, то я запитаю: який вигляд матиме Шапаренко в єврокубках? Якщо в Ігоря Михайловича вистачить сміливості, то нехай відповість на ці запитання. А тут уже стає не смішно, погодьтеся", – заявив Леоненко у коментарі Fanday.

Відзначимо, що Шапаренко провів за Динамо 23 матчі у цьому сезоні, в якому відзначився 4 голами та 5 результативними передачами. Transfermarkt оцінює Миколу в 6 млн євро.

Втеча з-під носа Ахметова до Динамо, поштовх від Луческу та мрія про Баварію – кар'єрний шлях Миколи Шапаренка