УКР РУС

"Тут суперечок виникати не може": Лінекер обрав найкращого гравця в історії футболу

30 травня 2020 Читать на русском

Знаменитий англійський форвард зробив нелегкий вибір, виділивши кращого гравця з неймовірного дуету Лео Мессі та Кріштіану Роналду.

На думку Лінекера, який свого часу пограв за Барселону, саме Мессі можна назвати найкращим виконавцем в історії футболу.

Дивовижний гол Мессі у фіналі Кубка Іспанії після розкішного проходу – відео дня від Барселони

"Як і Майкл Джордан у баскетболі, Мессі є найкращим з усіх, хто коли-небудь грав у футбол. Люди можуть стверджувати, що є футболісти, кращі за Мессі. Його порівнюють з Роналду, кажуть, що португалець кращий... Я теж великий фанат Роналду, але, якщо говоримо про найкращого футболіста в історії, суперечок виникати не може – це Мессі.

Багато хто докоряє Ліонелю, що він перемагав виключно з Барселоною, тоді як Роналду вигравав і з клубами, і зі збірною. По-моєму, це дивно. Безумовно, поруч з Лео завжди були чудові партнери, проте його статистика свідчить сама за себе. Раз за разом Мессі доводить, що його недоброзичливці неправі.

Навіть в останні сезони, коли Барса була вже "не та", його внесок в гру не зменшувався. Без нього ж на полі відбувається якийсь бардак", – цитує Лінекера BBC.

Барселона проводить великий розпродаж: на двері вказали 3-м лідерам – гарячі цінники і нова суперціль