УКР РУС

Турнірна сітка ЧС-2018: Роналду, Мессі, Суарес і Грізманн – до півфіналу "виживе" лише 1

29 червня 2018 Читать на русском

Сітка Чемпіонату світу 2018 і результати групового турніру помістили квартет зіркових бомбардирів Прімери в одне місце. Кріштіану Роналду, Лео Мессі, Луїс Суарес та Антуан Грізманн – в 1/2 зіграє хтось один з них.

У матчах 1/8 фіналу ЧС-2018 зіграють Уругвай – Португалія 30 червня о 21:00 та Франція – Аргентина 30 червня о 17:00. Вони розмістились поруч у турнірній сітці, а це означає битву на виживання між згаданими чотирма збірними. Уже після стадії 1/4 троє з квартету Роналду, Мессі, Суарес, Грізманн поїдуть додому.

Нігерія – Аргентина: сльози гравців, килим і палець Марадони, бандера і чари фанаток – як пережити драму на ЧС-2018

"Футбол 24" запитує своїх читачів, хто ж добереться до заповітного півфіналу, від якого до золотого матчу рукою подати. Хто переможе у битві Роналду проти Мессі в 1/4? А може, це буде бій двох друзів і партнерів по Барселоні Мессі та Суареса? Чи мадридське дербі Грізманн – Роналду?

До слова, у півфіналі ці команди можуть чекати такі збірні, як Бразилія чи Бельгія. Цікаво, що сітка тієї ж Іспанії скромніша за іменами. У чвертьфіналі іспанців (якщо не сконфузяться проти росіян) чекає або Хорватія, або Данія. А в 1/2 з великою ймовірністю суперниками можуть стати Англія або Колумбія.

ЧС-2018: VAR вплинув на підсумкові позиції в групі В – історичні рішення, які змінили долю Іспанії та Португалії

Турнірна сітка Чемпіонату світу 2018