УКР РУС

Турецькі гранди продовжують боротьбу за Коноплянку – доля Євгена залежить від екс-зірки Динамо

27 липня 2019 Читать на русском

Вінгер збірної України та Шальке Євген Коноплянка досі не визначився зі своїм майбутнім.

Керівництво Бешикташа хоче позбутися Джермейна Ленса. Нідерландський вінгер отримує 2,3 мільйона євро зарплати, а головний тренер команди Абдулла Авчі незадоволений його виступами. На заміну Ленсу турецький клуб хоче підписати Євгена Коноплянку, повідомляє видання Takvim.

Бешикташ завершить трансфер Коно, як тільки продасть екс-зірку Динамо. Боси "чорно-білих" вже контактували з Шальке і домовилися, що німці відпустять Євгена за символічну суму. Заробітна плата Коноплянки в Туреччині знизиться.

Бешикташ завадить Фенербахче підписати Коноплянку – "чорні орли" вже домовилися з українцем

Натомість інсайдер Левен Уміт Ерол запевняє, що українець значно ближчий до переходу в Фенербахче, ніж у Бешикташ. Трансфер гальмує лише сума відступних. Фенер дає 2,5 мільйона євро, а Шальке просить 3 млн.

За інформацією джерела, це не стане великою проблемою – сторони "зійдуться десь посередині". Коноплянка нібито стане гравцем Фенербахче вже в найближчі дні.

Нагадаємо, що Євген не тренується в загальній групі Шальке, а самотужки підтримує форму в Гельзенкірхені. Німецький клуб виставив його на продаж – варіант продовження кар'єри в Бундеслізі не розглядається.

Мілевський, Коноплянка та Федецький грають за борщ, вино і футболку Мессі: Минай у "мріях" Михайла Кополовця