УКР РУС

Тухель пояснив, як Вернер може перервати свою серію невдач

28 квітня 2021 Читать на русском

Головний тренер Челсі Томас Тухель висловився щодо виступу Тімо Вернера у першому півфіналі Ліги чемпіонів проти Реала.

"Він не реалізував відмінні шанси проти Вест Хема і в грі з Реалом. Безумовно, це не допомагає набратися впевненості, але і постійно шкодувати про втрачені можливості немає ніякого сенсу. У мільйонів людей виникають проблеми набагато серйозніші за нереалізований момент.

Реал — Челсі – 1:1 – відео голів та огляд матчу

В цьому і полягає краса спорту – завтра все починається наново. Сьогодні ми можемо бути засмучені, злі, і це нормально. Він може бути розчарований, але завтра він відпочине, і вже після цього почне все з початку. Вернер – справжній професіонал і футболіст високого рівня. Вернер багато працює і часто опиняється в потенційно небезпечних позиціях, і від цього необхідно відштовхуватися.

Ми ніколи не перестаємо працювати над собою і вірити. Я думаю, що всі сприймають цю ситуацію як є. Впоратися з нею нападнику досить просто – забивай в наступному матчі, і про твої промахи одразу перестануть говорити", – наводить слова Тухеля офіційний сайт Челсі.

До слова, Вернер перейшов до лондонців влітку 2020 року, встиг відіграти 45 поєдинків у всіх турнірах, записавши до свого активу 11 голів та 12 асистів.

Реал – Челсі: провальний план Зідана, Вернер пробачає, Бензема творить магію, а Канте – герой півфіналу Ліги чемпіонів