УКР РУС

Тухель пояснив проблеми форвардів Челсі перед матчем з чинним чемпіоном Франції у Лізі чемпіонів

21 лютого 2022 Читать на русском

Головний тренер Челсі Томас Тухель поділився думками напередодні першої зустрічі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти Лілля.

"Є вже ціла історія про те, що в нападників у Челсі виникають проблеми. Це справді не найпростіше місце у світі для форвардів. На мою думку, Челсі – команда з надійною обороною, фізично сильна, зі своїм підходом до офіційних матчів.

"Треба бути реалістами": Тухель категорично оцінив шанси Челсі на перемогу в АПЛ

Ми вимагаємо від форвардів багато уваги приділяти обороні. Хочемо бути фізично потужним, працьовитим колективом, у якому є місце не лише техніці. Таким є наш вид спорту. Ми продовжимо грати командно, з вірою у себе. Це наше бачення футболу.

Усі ми знаємо, що французький футбол дуже силовий. Тамтешні футболісти дуже сильні фізично, сміливо йдуть в обіграш віч-на-віч, дисципліновано діють з м'ячем. Лілль підходить до цієї гри у статусі андердога. Для нас ситуація стандартна: ми з повагою ставимося до гри, поважаємо суперника та готуємось до поєдинку у звичайному режимі", – цитує Тухеля офіційний сайт УЄФА.

Вболівай, переживай справжні емоції під час Ліги чемпіонів разом з друзями та улюбленою Żubrówka! Żubrówka – відкрий легенду! Для тих, хто хоче справжнього! Дізнатись більше про Żubrówka тут.

Зауважимо, перше протистояння Челсі та чинних чемпіонів Франції відбудеться вже завтра, 22 лютого, о 22:00. Матч-відповідь запланований на 16 березня.

Ліверпуль з асистом Аліссона здолав Норвіч, Челсі дотиснув Крістал Пелас, Арсенал наздогнав Вест Хем, гол екс-зірки Зорі