УКР РУС

"Ця рана довго не загоїться": Неймар приписав поразку Бразилії на ЧС-2022 вищим силам та пригадав конфлікти з Тіте

12 грудня 2022 Читать на русском

Нападник збірної Бразилії Неймар підсумував виступи команди на ЧС-2022 та попрощався з Тіте, який покинув посаду головного тренера команди.

"На бразильській землі поразка досі завдає дуже сильного болю, ми були такі близькі, дуже близькі. На жаль чи на щастя, я досі не навчився програвати. Поразки роблять мене сильнішими, але вони завдають мені надто багато болю, і я досі не звик до цього.

ЧС-2022 став прощальним і для Дані Алвеса – ветеран спрогнозував долю Неймара, який також хоче зав'язати

У будь-якому випадку, ми маємо рухатися далі. Життя змушує нас йти вперед, навіть якщо це боляче і ця рана довго не загоїться, ми повинні йти вперед. Ще раз хочу подякувати бразильському народу за підтримку, чути від вас, що ми боролися, віддавали себе до кінця, – допомагає трохи легше впоратися з цим болем. Дякую Катару за все. Чемпіонат світу був прекрасним, і його мала виграти Бразилія, але з волі Божої цього не сталося.

Ми багато разів грали один проти одного. Ви, бувало, навіть погано про мене відгукувалися. Але доля така кумедна, чи не так? Вас призначили тренером, а мені дали 10 номер. Я пізнав вас як тренера, але як людина ви набагато кращі. Ви зустріли мене і це те, що важливо для мене. Я пишу це, щоб відверто подякувати вам за все, що ви нам дали, а цього було дуже багато. Ви завжди будете одним з найкращих тренерів, які у мене колись були або будуть, я завжди підтримуватиму вас.

Неймар та ще кілька зірок збірної Бразилії обрали нового тренера після несподіваного вильоту з ЧС-2022

У нас були чудові моменти, але також були й моменти, які завдали нам великого болю, і цей виліт з чемпіонату світу завдаватиме нам болю ще довгий час. Ви заслужили цей кубок, ми всі заслужили його за все, що ми зробили та віддали у спробах здійснити нашу найбільшу мрію. Але бог не хотів, щоб це сталося так. Нам потрібне терпіння. Дякую вам, професоре Тіте. Є ваша фраза, яку я ніколи не забуду, – бути сильним ментально", – написав Неймар на своїй сторінці в Instagram.